Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.

(The Man from U.N.C.L.E)


| Διάρκεια: 116 λεπτά | Παραγωγή: , Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής


Το «The Man from U.N.C.L.E», η διάσημη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’60 ετοιμάζεται για την κινηματογραφική της μεταφορά. Την ταινία σκηνοθετεί ο Guy Ritchie, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Henry Cavill («Man of Steel»), στο ρόλο του Napoleon Solo και τον Armie Hammer («The Social Network»), ως Illya Kuryakin.

Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, η ταινία «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.» («The Man from U.N.C.L.E.») παρακολουθεί τη ζωή τουSolo, πράκτορα της CIA και του Kuryakin, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Alicia Vikander («Anna Karenina», «Ex Machina»), Elizabeth Debicki («The Great Gatsby»), Jared Harris («Sherlock Holmes: Game of Shadows») και ο Hugh Grant, ενώ πληροφορίες θέλουν ρόλο στην ταινία να έχει και ο David Beckham! 

Το σενάριο είναι των Guy Ritchie και Lionel Wigram. Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία τους μετά τις διασκευές των δύο μεγάλων κινηματογραφικά επιτυχημένων «Sherlock Holmes».

Gallery:


Βαθμολογία Χρηστών: 0.0 / 5


από 0 βαθμολογήσεις
Σύνδεση ή Δημιουργία Λογαριασμού για να βαθμολογήσεις την ταινία

Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες