Μπελ & Σεμπάστιαν 2: Η περιπέτεια συνεχίζεται

(Belle et Sébastien, l'aventure continue)


, | Διάρκεια: 97 λεπτά | Παραγωγή: , Γαλλία


Το γλυκύτατο δίδυμο επιστρέφει για μία ακόμη περιπέτεια γεμάτη συναίσθημα, ανθρωπιά αλλά και δράση! Στο χωριό του Σεμπαστιάν, όλοι γιορτάζουν τη λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και εκείνος μαζί με τον σκύλο του περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της Αντζελίνα. Αλλά τα νέα είναι δυσάρεστα: το χωριό μαθαίνει ότι το αεροπλάνο της Αντζελίνα έπεσε σε ένα πυκνό δάσος και όλοι θρηνούν το χαμό της. Όλοι εκτός από τον παππού του Σεμπαστιάν, ο οποίος ξέρει έναν άνδρα που μπορεί να τους βοηθήσει να την βρουν και πάλι. Έτσι ξεκινά η αποστολή διάσωσης της Ανζελίνα, που επιφυλάσσει πολλούς κινδύνους, ταλαιπωρίες αλλά και ένα μυστικό που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές των δύο φίλων…
 

Gallery:


  • kinopoisk.ru
  • Belle-And-Sebastian2
  • 593260.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx
  • maxresdefault (8)

H Κριτική Του CineGo


Γράφει:

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έχει τελειώσει και ο Σεμπαστιάν μαζί με τον Σεζάρ περιμένουν την επιστροφή της Αντζελίνα. Το αεροπλάνο όμως στο οποίο επιβαίνει θα συντριβεί, αλλά η ανακοίνωση τους θανάτου της δεν θα τους πείσει για τον χαμό της. Οι δύο τους μαζί με την παρέα της Μπελ, θα αναζητήσουν την βοήθεια ενός πιλότου προκειμένου να ψάξουν στα συντρίμμια με την ελπίδα ότι εκείνη έχει καταφέρει να επιβιώσει.

Η συνέχεια της πρώτης ταινίας «Μπελ και Σεμπαστιάν: Δύο Αχώριστοι Φίλοι» έρχεται να συνεχίσει την ιστορία του μικρού Σεμπαστιάν και τις περιπέτειες του με την πιστή, γιγαντιαίων διαστάσεων, τετράποδη φίλη του. Το σκηνοθετικό τιμόνι αναλαμβάνει αυτή την φορά ο Christian Duguay. Το χιονισμένο τοπίο των Αχώριστων Φίλων έρχεται να το αντικαταστήσει μια μαινόμενη φωτιά που θα δημιουργήσει δυσκολίες στα σχέδια διάσωσης της νέας ομάδας, που αυτήν την φορά θα συμπληρωθεί από τον πιλότο και μια νέα νεαρή ξυλοκόπο.

Η θέση του κατάλευκου σκύλου είναι πλέον επίσημα δίπλα στον Σεμπαστιάν, ο οποίος θα κατορθώσει να ανέβει σε μονοκινητήριο αεροπλάνο, να βρει εξόδους μέσα από σπήλαια αλλά και να τα βάλει με μια τεράστια καφέ αρκούδα – την πρώτη φορά αντιμετώπισε λύκους.

Λέξεις όπως ελπίδα, πίστη, επιμονή αποτελούν χαρακτηριστικά της νέας ιστορίας. Ένα παιδί που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον στόχο του και το πείσμα του παρασύρει και όλους τους άλλους γύρω του. Η δεύτερη ταινία είναι περισσότερο εμπλουτισμένη με λεπτομέρειες για την «προέλευση» του Σεμπαστιάν που αναγκαστικά συνοδεύεται από στοιχεία μελοδραματισμού, χάνοντας έτσι τον χαρακτήρα της πρώτης ταινίας που στρεφόταν περισσότερο σε θέματα ιδεολογίας και καταστάσεων πολέμου. Τα πλάνα των τοπίων είναι λιγότερα εντυπωσιακά, διατηρεί όμως το ύφος που θέλει να ενισχύσει την ζωοφιλική συνείδηση εμπλουτίζοντας την ταινία με πλάνα ζώων όλων των ειδών.

Παρ’ όλα αυτά, εάν έχετε έναν σκύλο να σας περιμένει σπίτι, τότε σίγουρα είναι η ταινία που θα σας αγγίξει..

Βαθμολογία Χρηστών: 0.0 / 5


από 0 βαθμολογήσεις
Σύνδεση ή Δημιουργία Λογαριασμού για να βαθμολογήσεις την ταινία

Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες