Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος

(Mission Impossible: Rogue Nation)


, | Διάρκεια: 131 λεπτά | Παραγωγή: ,


Μοναδικές, όπως πάντα, σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, αδρεναλινικά ανθρωποκυνηγητά αέρος (Α400 αεροσκάφος), νερού (υποβρύχιες εγκαταστάσεις) κι εδάφους (καταδιώξεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Μαρόκο) και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι!

Gallery:


  • Lp_Nq
  • mi5_feat
  • 18
  • 13 (1)
  • 10
  • mission-impossible-rogue-nation-motorcycle-explosion_1920.0-e1433808025568
  • ving
  • movies-mission-impossible-rogue-nation-rebecca-ferguson

H Κριτική Του CineGo


Γράφει:

Η τέταρτη επιστροφή του Tom Cruise στον ρόλο του Ethan Hunt, φέρνει αυτόν και την ομάδα του σε ακόμη μία επικίνδυνη ή αδύνατη αποστολή, όπως είναι ο Αγγλικός τίτλος. Το επιτυχημένο franchise, που έχει δώσει αρκετές καινοτομίες στο χώρο των action movies και έχει εντυπωσιάσει σε αρκετές περιπτώσεις με το αρκετά καλό του σενάριο.

H ομάδα του Hunt, έχει να αντιμετωπίσει διπλό εχθρό αυτή τη φορά. Πρώτα τους γραφειοκράτες της Washington, και συγκεκριμένα τον αρχηγό της CIA (Alec Bandwin) που θέλει να σταματήσει την δράση της IMF (Impossible Mission Force, αν και τα αρχικά είναι ίδια με του ΔΝΤ). Παρά τα προβλήματα με την CIA, η ομάδα του Hunt που απαρτίζεται από τους Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames θα παλέψει μια μυστηριώδη οργάνωση γνωστή σαν The Syndicate. Μυστικοί διπλοί κατάσκοποι, μπόλικη δράση, και η νεοφερμένη Rebecca Ferguson που θα εντυπωσιάσει τον Cruise και το Mission Impossible κάνει και πάλι μια αξιοπρεπή δουλειά.

Λίγα χρόνια μετά βέβαια δεν θα θυμόμαστε το Rogue Nation για πολλά πράγματα, καθώς η σειρά είχε καλύτερες ταινίες (σίγουρα τις δύο προηγούμενες), όμως θα θυμόμαστε ίσως για πολύ καιρό, την πρώτη σκηνή της ταινίας που έγινε ποστερ και ήταν πραγματικά υπέροχη. Ο λόγος για την σκηνή που ο Cruise ανεβαίνει πάνω σε ένα αεροπλάνο σε κίνηση και κρατιέται από την πόρτα του ενώ αυτό απογειώνεται… Σας τα γράψαμε ξανά, ο Cruise δεν φοβάται τις σκηνές δράσεις, αρκετές φορές δεν χρησιμοποιεί κασταντέρ ή body doubles και αυτό μας εξιτάρει και ανεβάζει επίπεδο και αξία τις ταινίες δράσης που κάνει ο master της Σαιεντολογίας. Σε κάποια φάση πάντως πρέπει να συζητήσουμε για το μοτίβο που έχουμε δει σε τουλάχιστον 10 ταινίες τελευταία, με μια σκηνή δράσης στην αρχή που φαίνεται να είναι από προηγούμενη αποστολή και συνδέεται τελικά με την κύρια πλοκή της ταινίας.

Πηγή: Cinefreaks.gr

Βαθμολογία Χρηστών: 0.0 / 5


από 0 βαθμολογήσεις
Σύνδεση ή Δημιουργία Λογαριασμού για να βαθμολογήσεις την ταινία

Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες