Μαχητές των δρόμων 8

(The Fate of the Furious)


| Διάρκεια: 136 λεπτά | Παραγωγή: , Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Σαμόα


H 8η ταινία του franchise του “Fast and the Furious” η οποία και θα ονομάζεται “The Fate of the Furious”. Η ομάδα του Vin Diesel αυτή τη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Jason Statham, που επιστρέφει από την προηγούμενη ταινία, καθώς και με μια νέα αντίπαλο την οποία ενσαρκώνει η Charlize Theron.

Όπως γίνεται φανερό το όγδοο επεισόδιο της σειράς ταινιών, που ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια απλά ως ταινίες αγώνων αυτοκινήτων, συνεχίζει να τείνει στην υπερβολή καθώς πέρα από τις εξωπραγματικές σκηνές με τα αυτοκίνητα εδώ παρελαύνουν τανκς καθώς κι ένα υποβρύχιο. Παράλληλα βλέπουμε μάχες στους πάγους, μια εξέγερση σε φυλακή καθώς και τη φαινομενική προδοσία ενός βασικού μέλους της ομάδας το οποία φαίνεται(αλλά δεν το πολυπιστεύουμε) πως γοητεύεται από τη “Σκοτεινή Πλευρά”. Κοινώς το “The Fate of the Furious” έχει απ’ όλα και για όλα γούστα.

Σε αυτό επίσης πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood και η Helen Mirren.

Gallery:


  • fate furious
  • fate furious1

Βαθμολογία Χρηστών: 0.0 / 5


από 0 βαθμολογήσεις
Σύνδεση ή Δημιουργία Λογαριασμού για να βαθμολογήσεις την ταινία

Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες