Αντιρρησίας συνείδησης

(Hacksaw Ridge)


, , , | Διάρκεια: 131 λεπτά | Παραγωγή: ,


Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον Mel Gibson να κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα για λογαριασμό του ατμοσφαιρικού “Apocalypto“. Τούτη τη φορά, ο πάλαι ποτέ οραματιστής σκηνοθέτης δεν επιδιώκει να εδραιωθεί στο φιλμικό γίγνεσθαι αλλά φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο των.. “ζωντανών” του κινηματογραφικού γαλαξία με τη νέα του δημιουργία.

Η πλοκή της ταινίας “Hacksaw Ridge” θα κινείται στα δραματικά πλαίσια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Ο Andrew Garfield φορά τα παπούτσια του πρωταγωνιστή και ενσαρκώνει έναν θεοσεβούμενο νεαρό που αρνείται να χρησιμοποιήσει όπλο. Παρά την σκληρή, στρατιωτική εξάσκηση, παρά την πίεση και την κακομεταχείριση από τους υπόλοιπους στρατιώτες, ο Desmond Doss(Andrew Garfield) μένει πιστός στις πεποιθήσεις του και στέκεται μέχρι την τελευταία στιγμή άοπλος στην πρώτη γραμμή.

Η αληθινή ιστορία του νεαρού Doss στη μάχη της Okinawa στην Ιαπωνία πραγματικά ξεχωρίζει. Πρόκειται για τον πρώτο αντιρρησία συνείδησης που βραβεύτηκε για την γενναιότητα του (Medal of Honor) από τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Harry Truman.

Επιστρέφοντας στα της ταινίας όμως, αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του Garfield θα δούμε πληθώρα κινηματογραφικών αστεριών. Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving αλλά και η Teresa Palmer αναμένεται να τεθούν υπό την σκηνοθετική επίβλεψη του Mel Gibson.

Gallery:


  • hacksawridge_markrogers_d0a9525
  • hacksaw_ridge_poster

Βαθμολογία Χρηστών: 0.0 / 5


από 0 βαθμολογήσεις
Σύνδεση ή Δημιουργία Λογαριασμού για να βαθμολογήσεις την ταινία

Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες