Η μέρα της Βαστίλης

(Bastille Day)


, | Διάρκεια: 92 λεπτά | Παραγωγή: , Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο


Ένας πρώην πράκτορας της C.I.A. πρέπει να συνεργαστεί με έναν ανυποψίαστο Αμερικάνο μικροαπατεώνα που μένει στο εξωτερικό για να αποτρέψουν μια τρομοκρατική επίθεση σε Γαλλικό έδαφος.

Ο Idris Elba πρόσφατα ήταν ανάμεσα στα φαβορί για τον ρόλο του επόμενου James Bond πριν χαρακτηριστεί πολύ ”street” για να υποδυθεί τον θρυλικό κατάσκοπο από τον συγγραφέα Anthony Horowitz που έχει γράψει το βιβλίο που θα βασιστεί η επόμενη ταινία Bond. Η επόμενη ταινία του Bastille Day αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται εκείνο τον πολυπόθητο ρόλο για να γίνει βασιλιάς της κατασκοπικής δράσης.

Στο πρώτο trailer βλέπουμε το πως γνωρίζει έναν δεξιοτέχνη ελαφροχέρη και συνεργάζεται μαζί του για να πιάσουν έναν τρομοκράτη. Ο Elba παίζει τον πρώην πράκτορα της C.I.A. Sean Briar που ξεκινά μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην Γαλλία με τη βοήθεια του Michael Mason που τον υποδύεται o Richard Madden ( Game of Thrones). Ο πορτοφολάς κλέβει την λάθος τσάντα την λάθος στιγμή, λίγη ώρα πριν το πακέτο εκραγεί.

Ο Briar ζητά από τον Mason να αποδείξει την δεξιοτεχνία του και τον στρατολογεί στο κυνήγι για τον τρομοκράτη. Ο Elba που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ‘Luther’ ως ένας ντετέκτιβ με σκοτεινό παρελθόν, εξαπλώνει την γοητεία του ως ένας ριψοκίνδυνος και πολύ ικανός πράκτορας σε αυτή την ταινία.

Gallery:


  • bastille-day-yomzansi
  • 56e8ad27ce7df1080696bd75

Βαθμολογία Χρηστών: 0.0 / 5


από 0 βαθμολογήσεις
Σύνδεση ή Δημιουργία Λογαριασμού για να βαθμολογήσεις την ταινία

Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Η ταινία δεν παίζεται πλέον στις αίθουσες